ISYtalks - en gratis konferanse som inspirerer til digital endring


Bli med når ISYtalks arrangeres 10. juni kl. 08.30! Gjennom seks korte presentasjoner får du inspirasjon til hvordan du kan skape en fordel i bransjen og digitalisere for økt effektivitet og bærekraftige anleggsprosjekter. Direktesendingen skjer på YouTube. Dette må du få med deg!

Button Text

Det har skjedd en rivende utvikling innen digitalisering av samferdselsprosjekter de siste årene og på ISYtalks deler vi den kunnskapen og de erfaringene vi har bygget opp.

 

Rådgivende Ingeniørers Forenings (RIF) rapport State of the Nation 2021 slår fast at Norge har et enormt etterslep på vei- og jernbanevedlikehold. Digitalisering og smarte arbeidsprosesser vil være avgjørende for å optimalisere de nødvendige investeringene. 

 

På ISYtalks får du mulighet til å høste fruktene av digitaliserings-jobben som er gjort de siste årene. Du vil garantert bli inspirert og sitte igjen med ideer til hvordan du kan ta digitaliseringen til et nytt nivå i egen bedrift.

Button TextAgenda

 

08.30 Velkommen til ISYtalks

08.35 Digital kommunikasjon med innbyggere
Bruk innbyggernes engasjement til å gjøre dine prosjekter bedre!
Kjell Sandal, Norconsult Informasjonssystemer AS

08.48 BIM-beskrivelser; Det neste steget for ditt prosjekt
Hva kan ditt prosjekt tjene på å knytte sammen Beskrivelsen og modell?
Jørgen Hognes, Norconsult Informasjonssystemer AS

09.01 BIM i anleggsfasen; Veien til suksess
Hvordan jobbe smartere med BIM i anleggsprosjekter?
Bjørn Gisle Hodneland, Norconsult Informasjonssystemer AS

09.14 Det skal være enkelt å ta smarte valg i kompliserte
sammenhenger
Løft tverrfaglig forståelse av bærekraft ved å digitalisere!
Ketil Søyland, Norconsult AS

09.27 Vegprofiler uten profiltegninger
Smart og effektiv metode som fjerner behovet for profiltegninger.
Tor Olav Almås, Norconsult Informasjonssystemer AS

09.40 Datadrevet beslutningsstøtte
Hvordan kombinere optimering og maskinlæring for å sikre best mulig drift?
Viggo Tellefsen Wivestad, Norconsult Informasjonssystemer AS

09.53 Oppsummering og avslutning

 

NB! Tidspunktene er tentative. Det er mulighet for spørsmål underveis.

Meld deg på ISYtalks med det samme!

Torsdag 10.6 kl. 08.30-10.00

ISYtalks streames på YouTube fra www.nois.no/isytalks. Lenke kommer på e-post torsdag morgen (NB! Det kan være lurt å sjekke søppelkassen). Husk å sette av tid til ISYtalks i din kalender!

Teknologien finnes - det er viljen til å ta den i bruk som må utfordres. På ISYtalks ønsker vi å inspirere til nettopp detteOla Greiff Johnsen, adm.dir. i Norconsult Informasjonssystemer AS

Bli kjent med våre foredragsholdere:

Kjell sandal
Norconsult Informasjonssystemer AS

Kjell er markedssjef GIS og har over 25 års erfaring med tjenester og implementering av løsninger for geografisk informasjon. Han er opptatt av deling og publisering av smarte GIS-applikasjoner som kan styrke kommunikasjon i alle prosjekter og med alle brukergrupper.

Jørgen Hognes
Norconsult Informasjonssystemer AS

Jørgen er fagspesialist innenfor digitale beskrivelser med norske og svenske standarder. Han er en pådriver for å modernisere, forenkle og automatisere beskrivelses-prosessen i bygg-, anlegg- og eiendomsbransjen med høyt fokus på å hel-integrere beskrivelsene i modellene.

Bjørn Gisle Hodneland
Norconsult Informasjonssystemer AS

Bjørn Gisle har 13 års erfaring med BIM-prosjektgjennomføring og har de siste 7 årene jobbet som BIM-leder i store prosjekter som har lykkes med modellbasert prosjektgjennomføring.

Ketil søyland
Norconsult AS

Ketil er prosjektdirektør for bærekraftsatsningen i Norconsult. Med bærekraftsvinkling og forståelse for mulighetene til grønn vekst inspirerer Ketil til mer klimavennlige prosjektprosesser innen bygg og anlegg.

Tor olav almås
Norconsult Informasjonssystemer AS

Tor Olav er forretningsutvikler innen GIS. I utviklingen av samhandlingsløsningen ISY Prosjekt har Tor Olav vært fagansvarlig for integrasjon av GIS. 

Viggo Tellefsen Wivestad
Norconsult Informasjonssystemer AS

Viggo er en data scientist som arbeider med maskinlæring og optimering. Han brenner for kunnskapsdeling og holder stadig faglige innslag; internt, som gjesteforeleser eller som foredragsholder.