ISYtalks - en gratis konferanse som inspirerer til digital endring


Bli med når ISYtalks arrangeres 22. september kl. 09.00! Gjennom seks korte presentasjoner får du inspirasjon til hvordan du kan skape en fordel i bransjen og digitalisere for økt lønnsomhet og bærekraftige energiprosjekter. Direktesendingen skjer på YouTube. Dette må du få med deg!
 

God digitalisering står sentralt om energiselskaper skal være konkurransedyktige i dagens globale marked. Nå skjer det mye spennende med ny og fremtidsrettet teknologi og på ISYtalks får du smakebiter av digitaliserings-jobben som er gjort de siste årene.


På ISYtalks deler vi av den kunnskapen og de erfaringene vi og Norconsult har bygget opp. De korte talkene omhandler tema som prediksjon, maskinlæring, geodata, vedlikehold, bærekraftige prosjekter og ikke minst digital prosjektgjennomføring.

 

Du vil garantert bli inspirert og sitte igjen med ideer til hvordan du kan ta digitaliseringen til et nytt nivå i egen bedrift.Agenda

 

09.00 Velkommen til ISYtalks

09.05 Smartere tilstandsovervåkning for mer kraftproduksjon
SmartKraft; 3-årig fellesprosjekt på utvikling av teknologi for smartere drift og vedlikehold av vannkraftverk.
Erik Digerud, Norconsult AS

09.18 Unngå unødvendig nedetid med maskinlæring!
Hvordan benytte eksisterende data for å spare tid og penger på vedlikeholdsarbeidet?
Lill Maria Gjerde Johannessen, Norconsult Informasjonssystemer AS

09.31 Enkel og effektiv informasjonsdeling i kart
Hvordan kan stedfesting av infrastruktur gi eksisterende data en høyere verdi?
Odin Altin, Norconsult Informasjonssystemer AS

09.44 Bærekraft i infrastrukturprosjekter
Hva er CEEQUAL og kan det benyttes i energiprosjekter?
Frode Tørresdal, Norconsult Informasjonssystemer AS

09.57 Økt konkurransekraft med bedre samhandling
Hvordan koordinere markedssituasjonen med behovet for vedlikehold?
Ottar Brekke, Norconsult Informasjonssystemer AS

10.10 Energibransjen i front på digital prosjektgjennomføring
Hva er neste steg i digital gjennomføring og hvorfor har dette verdi for våre prosjekter?
Håkon Bergsodden, Norconsult AS

10.23 Oppsummering og avslutning

 

NB! Tidspunktene er tentative. Det er mulighet for spørsmål underveis.

Påmelding til ISYtalks

Onsdag 22.09 kl. 09.00-10.30

ISYtalks streames på YouTube fra www.nois.no/isytalks. Lenke kommer på e-post onsdag morgen (NB! Det kan være lurt å sjekke søppelkassen). Husk å sette av tid til ISYtalks i din kalender!

Teknologien finnes - det er viljen til å ta den i bruk som må utfordres. På ISYtalks ønsker vi å inspirere til nettopp detteOla Greiff Johnsen, adm.dir. i Norconsult Informasjonssystemer AS

Bli kjent med våre foredragsholdere:

ERIK DIGERud
Norconsult AS

Erik er fagspesialist på vannveiskonstruksjoner og leder for Energi Digital; Norconsults initiativ knyttet til digitalisering av drift og vedlikehold av vannkraftverk. Han er også prosjektleder for en arbeidspakke i SmartKraft-prosjektet; "Kjernekomponenter og deling av data".

Ottar BREKKE
Norconsult Informasjonssystemer AS

Ottar har 15 års erfaring med implementering av vedlikeholdssystemer i vannkraftbransjen og var fagansvarlig i prosjektet "Markedsstyrt vedlikehold av vannkraftanlegg" der målet var å minimalisere tiden produksjonsanlegget er ute av drift.

Lill Maria Gjerde Johannessen
Norconsult Informasjonssystemer AS

Lill Maria er maskinlæringskonsulent og har bakgrunn fra kybernetikk og robotikk. Hun har vært involvert i spennende maskinlæringsprosjekter for blant annet Kystverket, Norsk Romsenter og Norbit og brenner for å forenkle og tilgjengeliggjøre prediksjon med maskinlæring.

Frode Tørresdal
Norconsult INFORMASJONSSYSTEMER AS

Frode er bærekraftansvarlig i Norconsult Informasjonssystemer og er utviklingssjef for avdeling BIM og konstruksjon. Han har i over 20 år jobbet med BIM på forskjellige plattformer og er en pådriver for å få søkelys på bærekraft i våre produkter og oppdrag.

Håkon bergsodden
Norconsult AS

Håkon leder avdeling kraftverk bygg som siden Vamma 12 har gjennomført en rekke BIM-prosjekter. Avdelingen har vært en viktig bidragsyter til utviklingen av metodikk i BIM. Håkon er opptatt av energiprosjekter skal fortsette å ligge i front på hvordan prosjekter gjennomføres.

ODIN ALTIN
Norconsult Informasjonssystemer AS

Odin omtaler seg selv som kartninja og har vært prosjektleder for utvikling av integrasjonen mellom våre GIS- og FDV-løsninger. Han er opptatt av å realisere muligheten som ligger i eksisterende datagrunnlag – å gi data en høyere verdi ved å se de i sammenheng.